Nieuws

Vaste trap naar zolder maken

Een zoldertrap neemt veel ruimte in. Meestal wordt de trap naar zolder boven de andere trap geplaatst. Er is dan meestal genoeg ruimte voor een trap en er hoeven geen muren worden gesloopt.

Scheuren in de muur herstellen

Er is niets zo vervelend als scheuren in de muur. Daarbij kunnen scheuren voor veel gevaar zorgen. Wij raden u daarom ook aan om daar zo snel mogelijk wat aan te doen. Wij vertellen u over de beste oplossing.


Verschil tussen aanbouw en uitbouw

Weet u het verschil tussen een aanbouw en een uitbouw? Veel mensen gebruiken deze termen in een adem. En dat is niet meer dan logisch, ze lijken in eerste instantie erg op elkaar. Maar er is wel een dergelijk verschil.

Woninguitbreiding: een serre bouwen

Een serre laten bouwen? Het is een fantastische en volwaardige uitbreiding van het huis met veel glas. In veel gevallen wordt de serre aan de zonkant van de woning geplaatst voor een aangename sfeer die de zonnestralen teweeg...


Tips voor een geslaagde verbouwing

Een verbouwing is een tijdrovend proces. Het hangt er vanaf welke wensen u stelt aan de verbouwing en hoeveel tijd en geld dit kost. Lees hier tips voor een geslaagde verbouwing.

Verschil renoveren, restaureren en verbouwen

Renoveren, restaureren en verbouwen, het lijkt allemaal op elkaar, maar er zijn wel degelijk een aantal verschillen. Hieronder leggen wij diverse verschillen uit die hierbij komen kijken.


Beschikbare subsidies voor verbouwingen in en rond het huis

Gaat u verbouwen in of rond huis? Dan zou u een subsidie voor uw verbouwing kunnen aanvragen. Veel mensen vergeten dit te vragen, terwijl er best wel wat mogelijkheden zijn...

Blijf comfortabel wonen dankzij woningaanpassingen

Het liefst blijft u zo lang mogelijk wonen in uw woning. Door lichamelijke gebreken is dit niet altijd mogelijk. Lees hier diverse woningaanpassingen.