Heeft u plannen om uw woning te vergroten met een aanbouw, opbouw of misschien denkt u aan een interne verbouwing. Braak Bouw b.v. kijkt graag samen met u wat er bij een verbouwing komt kijken. Wij adviseren u in dit traject en helpen om plannen concreet te maken. Ook een ontwerp inclusief een eventueel benodigde bouwaanvraag wordt door ons opgepakt. 

Wonen, werken of kiest u voor een combinatie beide? Bent u op zoek naar een functioneel bedrijfspand? Braak Bouw b.v. creëert met de juiste bouwstenen een ideale omgeving. Wij leveren een passend bouwplan voor bouwkavels, met of zonder architect. Als u een kavel heeft geven wij u graag advies bij het zoeken naar een architect of in de te verwachte kosten voor de nieuwbouw. Heeft u zelf uw ideeën al uitgewerkt naar een concreet plan? Dan maken wij graag een heldere prijsopgaaf voor u. 

Openheid 
Voordat de werkzaamheden starten vindt een gesprek plaats waarin duidelijke afspraken worden gemaakt over de planning, prijzen en verzekeringen. Openheid in zaken doen, dat is voor ons een vanzelfsprekendheid. Indien gewenst kunnen wij er zelfs voor zorgen dat er een technische omschrijving wordt gemaakt, met daarin een heldere begroting waar duidelijk en per bouwonderdeel de prijzen in staan aangeven. Dit geeft transparantie in de opbouw van de kosten.