Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Woninguitbreiding: een serre bouwen

Een serre laten bouwen? Het is een fantastische en volwaardige uitbreiding van het huis met veel glas. In veel gevallen wordt de serre aan de zonkant van de woning geplaatst voor een aangename sfeer die de zonnestralen teweeg brengen. Een flinke investering, maar u krijgt er iets geweldigs voor terug. Hieronder een aantal fijne voordelen die een serre met zich mee brengt.

Veel ruimte

Door een serre aanbouw wordt er binnenin meer ruimte gecreëerd. De aanbouw staat verbinding met uw huis en kan als veel verschillende ruimtes dienen. Denk hierbij aan een verlengstuk van de woonkamer, maar ook kan de serre fungeren als bijkeuken, dé keuken of een of meerdere slaapkamers. Er zijn tal van mogelijkheden om de serre zo in te richten naar eigen wens.

Fijne lichtinval

Een serre maakt optimaal gebruik van daglicht en is een fijn lichtpunt aan huis. Er zitten grote glazen ramen in en de deuren bieden bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden. In de ruimte kunt u bijvoorbeeld heerlijk tot rust komen, genieten van de warme zonnestralen en van de natuur om u heen. Ook wanneer het regent, stormt of sneeuwt: u zit droog in uw eigen serre.

Zonder vergunning bouwen

In tegenstelling tot een veranda is er voor een serre aanbouw in vele gevallen geen vergunning nodig. Het is daarom gemakkelijker om de bouw snel in gang te zetten.

Een specialist

Bij het plaatsen van een serre wordt er vaak 1 partij ingeschakeld. Dit is een groot voordeel omdat er in dat geval geen rekening hoeft te worden gehouden met verschillende aannemers. De planning zal hierdoor waarschijnlijk niet zo snel achter lopen, en de klus zal sneller geklaard zijn. Eventuele fouten of knelpunten waar tegenaan wordt gelopen kunnen spoedig worden opgelost.

Keuzemogelijkheden genoeg

Voor een serre zijn er een tal van mogelijkheden als het gaat om keuzes over stijl, kleur en maten. Op deze manier kunt u een serre laten bouwen die aan al uw wensen voldoet.

Overweegt u om een serre te plaatsen?

Heeft u al de keuze gemaakt om een serre te laten plaatsen? Of weet u niet zeker wat u wilt? Wij beantwoorden graag al uw vragen! Wij bieden aanbouwwerk op maat en adviseren u graag over de aanbouw, het ontwerp en zorgen ervoor dat aan al uw wensen wordt voldaan. Neem gerust contact met ons op via 0299 681 436 of laat uw gegevens achter in ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!