Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Verbouw

Een verbouwing aan uw huis speelt zich altijd af in huis en kan voor de nodige overlast zorgen. Braak Bouw zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart en gaat volgens een gerichte planning aan de slag. Voldoet uw woning niet meer aan uw eisen? Braak Bouw helpt u graag met uw verbouwplannen. Wij vertalen uw wensen naar een concreet plan en verrichten de verbouwing voor u.

Verbouwing volgens afspraak

Braak Bouw maakt voorafgaand de bouw duidelijke afspraken met u. Wij stemmen samen met u de planning af en zijn open voor de werkzaamheden. Voordat de werkzaamheden starten vindt er een gesprek plaats waarin we duidelijke afspraken maken over de planning, prijzen en verzekeringen. Hierdoor krijgt u volledige transparantie van ons. Wij werken volgens een duidelijk plan en hierdoor loopt u minder kans op onverwachte kosten en vertraging.

Uw plannen worden concreet

Droomt u al jaren van een verbouwing, heeft u al wat in uw hoofd maar blijven de concrete plannen uit? Braak Bouw heeft contact met diverse architecten. Zij kunnen uw wens vertalen naar een passend bouwplan. Uiteraard kunnen kleinere projecten ook zonder tekening door ons worden uitgevoerd. Wij staan graag voor u klaar en zorgen ervoor dat de verbouwing perfect wordt uitgevoerd.

Uw woongenot vergroten dankzij een verbouwing

Met een verbouwing kunt u uw woning weer naar wens maken. Vaak is een verbouwing nodig omdat de indeling van het huis niet meer voldoet aan de woonwensen. Dit is gemakkelijk op te lossen met een verbouwing. Wij verzorgen het sloop- en bouwwerk voor u en zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Wanneer u uw woning inpandig gaat verbouwen is het meestal niet nodig om een vergunning aan te vragen. Het verbouwen van een woning vraagt om ervaring en expertise. Braak Bouw voert uw ideeën uit, zodat u weer geniet van uw woning.

Wilt u meer weten over het verbouwen van uw huis? Neem dan contact met ons op via 0299 - 681 436 of vul het contactformulier in.

Stel uw vraag