Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Aanbouw

Veel mensen bouwen hun bestaande woonruimte uit met een aanbouw. Dit vergroot niet alleen het aantal vierkante meters, maar ook de meerwaarde van het huis. Een aanbouw is een afzonderlijke ruimte aan het hoofdgebouw dat wordt aangebouwd. Een aanbouw is mogelijk in diverse vormen. Daarom biedt Braak Bouw aanbouwwerk op maat. Wij adviseren u over de aanbouw, maken een ontwerp en zorgen ervoor dat het aansluit op uw wensen.

Vergunning aanbouw

Binnen vier meter van de woning hoeft u geen vergunning aan te vragen voor de aanbouw. Bij een woning mag dus binnen vier meter een keuken, bijkeuken, berging, serre of uitbouw van de woonkamer worden gebouwd. Wilt u meer dan vier meter aanbouwen? Dan zorgt Braak Bouw ervoor dat de benodigde bouwaanvraag wordt geregeld.

Voordelen van een aanbouw

  • Dankzij een aanbouw krijgt u meer ruimte;
  • Een aanbouw kan meer licht in huis brengen;
  • Het zorgt voor een mooi aanblik;
  • U hoeft minder snel te verhuizen;
  • Zorgt voor meerwaarde bij eventuele verkoop;
  • De bouw gebeurt grotendeels buiten en u heeft pas bij de doorbraak van de bestaande muur kort overlast in huis.

Aanbouw door Braak Bouw

Een aantal extra vierkante meters klinkt misschien niet zoveel, maar de extra oppervlakte ontstaan er meer mogelijkheden. Zo kan u een keuken plaatsen in de aanbouw, is er ruimte voor een eethoek en ontstaat er meer loop- en leefruimte. Bij Braak Bouw bent u ervan verzekerd dat de aanbouw volgens plan verloopt. Voorafgaand bespreken wij uw wensen, maken we concrete plannen en een passend ontwerp. Daarnaast maken wij duidelijke afspraken over de planning, prijzen en verzekeringen. De aanbouw verloopt snel en deskundig bij Braak Bouw.

Wilt u meer weten over aanbouwen? Heeft u al een plan en wilt u dit graag uitgevoerd zien? Wij helpen u graag! Neem voor meer informatie contact met ons op via 0299 681 436 of laat uw gegevens achter in ons contactformulier.

Stel uw vraag