Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Zakelijk verbouwen in Hoorn

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Hoorn dat niet alleen het beste werk levert, maar er ook rekening mee houdt dat uw werk gewoon door gaat? Dan bent u bij Braak Bouw aan het juiste adres. Wij begrijpen maar al te goed dat uw dienstverlening of productie niet stil kan komen te liggen. Wij voorzien u van helder advies en begeleiden uw zakelijke verbouwing in Hoorn van begin tot eind. Wij nemen dus ook het contact met onderaannemers, architecten en andere externe partijen voor onze rekening. Door het maken van heldere afspraken en een strakke planning loopt uw zakelijke verbouwing geen vertraging op en maakt u geen onnodige kosten.

Renovatie pand in Hoorn

Hoorn heeft prachtige historische panden. Braak Bouw heeft al een aantal van deze panden mogen renoveren. Uitdagende klussen waarbij met veel verschillende aspecten rekening moet worden gehouden. Van begin tot eind moet er goed gepland en gecontroleerd worden, zodat de historische waarde en uitstraling van de panden behouden blijven. Daar komt bovendien veel wet- en regelgeving bij kijken. Door onze goede contacten met de gemeente Hoorn kunnen wij u op veel gebieden ontlasten. Wij zijn op de hoogte van alle regels en procedures en kunnen u daarom bijvoorbeeld uw bouwvergunning of bouwaanvraag voor u indienen.

Meerjarenplan

Als kleine onderneming of stichting in Hoorn heeft u soms te maken met een klein budget. Een broodnodige renovatie of verbouwing lijkt daardoor financieel moeilijk of niet haalbaar. Toch kan Braak Bouw hierin veel voor u betekenen. Door het opstellen van een meerjarenplan wordt de verbouwing over langere periode gepland. De kosten worden daardoor verspreid en bent u toch verzekerd van kwaliteit van huisvesting. Wij kunnen dit samen met u realiseren door goede afspraken te maken en deze ook na te komen.

Helder advies en goede begeleiding

Of het nu gaat om een renovatie van een monumentaal pand of de verbouw van een kantoorpand of winkelpand in hoorn; Braak Bouw kan u voorzien van passend en helder advies. Wij begeleiden uw projecten graag van begin tot eind, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Dit geldt ook voor complexe organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen of productiebedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvoering gewoon door kan blijven gaan. De verbouwing wordt in een zo kort mogelijke tijd uitgevoerd, doordat wij mensen flexibel inzetten en een strakke planning hanteren. Braak Bouw zorgt ervoor dat uw zakelijke verbouwing van begin tot eind soepel en naar wens verloopt. Wij zijn de juiste partner als het gaat om zakelijke verbouwingen, utiliteitsbouw, renovaties of nieuwbouwprojecten in Hoorn.

Duurzaam verbouwen in Hoorn

Met het oog op de toekomst bouwen wij altijd volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Dit is niet alleen gunstig voor ons milieu, maar ook voor uw bedrijfsvoering. Het bespaart grondstoffen en duurzame gebouwen zijn energiezuiniger in gebruik. Bovendien is het ook gunstig voor de gezondheid van u, uw personeel en uw klant. Door goede ventilatie wordt vocht, schimmel en ophoping van schadelijke stoffen voorkomen.

Bouwgarant

Braak Bouw draagt met trots het keurmerk van BouwGarant, het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. U als klant bent daarmee verzekerd van bouwzekerheid bij zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie in Hoorn. Het keurmerk wordt gegeven als een bouwbedrijf voldoet aan eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast bezitten wij de juiste papieren, diploma’s en verzekeringen. Braak Bouw wordt met regelmaat getest om u nu, maar ook in de toekomst vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Contact

Wilt u meer informatie over een zakelijke verbouwing, nieuwbouw of renovatie in Hoorn? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0299 681 436 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.