Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Uw huis uitbouwen

Tegenwoordig zien we het steeds vaker: mensen die kiezen voor een uitbouw. Hiermee wordt de woonkamer, en daarmee dus de leefruimte, vergroot. Wanneer u kiest voor een uitbouw, dan komt er een hoop op u af. Wat gaat dit kosten? Wie moet ik hiervoor inhuren?

Kosten uitbouw

De kosten van uw uitbouw zijn afhankelijk van een aantal aspecten, zoals de grootte van de uitbouw. Braak Bouw heeft genoeg expertise om uw uitbouw te realiseren. Wij bouwen niet alleen, maar kijken ook samen met u naar de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen zorgen voor een bouwtekening, vragen de vergunning aan en realiseren de uitbouw.

Uitbouw op maat

Om ervoor te zorgen dat u optimaal van de extra leefruimte kunt genieten, kunnen wij u adviseren over de grootte van de uitbouw en eventuele extra opties. U vergroot uw woonkamer, wat er voor zorgt dat uw tuin in grootte afneemt. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden om van de tuin te kunnen blijven genieten.

Tuindeuren in de uitbouw

Dit doen wij bijvoorbeeld door het plaatsen van tuindeuren. Hierdoor komt er veel licht de woning binnen. Doordat de grote ramen u veel zicht bieden op de tuin, betrekt u deze als het ware bij het huis. U kunt kiezen voor openslaande deuren of voor schuifdeuren. Beide varianten hebben voor- en nadelen; bij deze keuze adviseren wij u graag.

Bent u enthousiast over het idee van een uitbouw? Wij gaan graag voor u aan de slag! Neem contact met ons op voor meer informatie!