Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Braak Bouw b.v.
staat voor:

 

  • Vakmanschap
  • Professionaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Klantgerichtheid
  • Een goede service
  • Flexibiliteit

Verbouwen van een kantoorpand

Naast particuliere opdrachten kan Braak Bouw ook voor de zakelijke klant veel betekenen. Op deze foto ziet u bijvoorbeeld de verbouwing van het kantoorpand van scholengroep Haarlem. Dit is een voorbeeld van de vele projecten die wij hebben gedaan in de utiliteitsbouw.

Wij hebben veel ervaring en een goede reputatie als het gaat om utiliteitsbouw. Denk hierbij aan de verbouwing van een winkel en de nieuwbouw van een productiehal met kantoorruimte. Uw plannen worden gerealiseerd met helder advies en goede begeleiding.

Zelfs voor complexe organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen en productiebedrijven kunnen wij veel betekenen. Bij deze bedrijven moet de dienstverlening of productie natuurlijk gewoon door kunnen draaien. Alsnog zijn wij in staat uw plannen voor verbouwing of nieuwbouw te realiseren.

Ons uitstekende contact met gemeenten heeft voor u voordelen. Het scheelt voor u tijd en is het makkelijker om een bouwvergunning te verkrijgen. Met een strakke planning en flexibel personeel kunnen wij in een zo kort mogelijke tijd een totale verbouwing of restyling realiseren. Deze speciale discipline geldt bijvoorbeeld voor de verbouwing van een winkel, want in deze situatie moet de uitvoeringstijd natuurlijk ook zo kort mogelijk zijn.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de verbouwing van bijvoorbeeld een kantoorpand?
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0299 681 436.