Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Braak Bouw: hét bouwbedrijf in de Beemster

Bent u op zoek naar het juiste bouwbedrijf in de Beemster voor uw klus? Dan bent u bij Braak Bouw aan het juiste adres. Vanuit onze thuisbasis in Westbeemster werken wij afwisselend aan grote en kleine opdrachten voor zowel particulieren als zakelijke partners. Wij zijn actief in nieuwbouw, verbouw, restauratie en renovatie.

Waarom Braak Bouw?

Wij voeren verschillende soorten opdrachten uit. Wilt u uw woning vergroten door middel van een aanbouw? Of zoekt u een partner om een bedrijfspand te laten bouwen of verbouwen? Dan zijn wij er voor u! Al onze projecten zien wij als maatwerk: aan de hand van uw ideeën, wensen en budget denken wij graag mee naar de best passende oplossing. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap zijn kernwaarden die passen bij het werk dat wij afleveren.  

Hoe vind ik het juiste bouwbedrijf?

Wat voor aannemer geschikt is voor uw klus hangt af van de soort opdracht die u heeft. Wanneer het een grote of complexe klus is, is het slim om op zoek te gaan naar een bouwbedrijf die deze klus ook aankan. Belangrijk is: heeft de aannemer voldoende mankracht, tijd, kennis en ervaring om deze klus goed uit te voeren? Is het een kleinere klus? Dan is het niet altijd om een groot bouwbedrijf in te huren. Een kleiner bouwbedrijf kan deze klus dan prima aan.

Plan een kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u veel te weten komen over de het bouwbedrijf. Dit gesprek geeft u de mogelijkheid om de kennis en ervaring van de aannemer in te schatten en zo te bepalen of deze geschikt is voor het uitvoeren van uw opdracht. Bespreek ook uw budget. Zo weet het bouwbedrijf direct wat u maximaal kunt uitgeven en kan hier later geen misverstand over ontstaan.

Meer informatie

Bent u op zoek naar het juiste bouwbedrijf voor uw klus? Wij kunnen u verzekeren dat u bij ons in goede handen bent. Braak Bouw beschikt over jarenlange ervaring en helpt u graag bij uw klussen. Voor meer informatie of een vrijblijvende aanvraag kunt u gebruik maken van ons contactformulier of bel naar 0299 – 681 436.