Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bouwbedrijf Westbeemster

Braak Bouw is een uiterst professioneel en ervaren bouwbedrijf gevestigd in Westbeemster, Noord-Holland. Voor particuliere en zakelijke bouwklussen als nieuwbouw-, verbouw-, of renovatie kunt u bij ons terecht. Nog niet zeker wat uw plannen zijn? Kom dan gerust eens langs!

Particuliere bouw in Westbeemster

Heeft u plannen voor een mooie serre of aanbouw aan uw woning om meer ruimte te creëren? Het kan ook zo zijn dat u een verbouwing in uw woning wilt laten plaatsvinden of u denkt eraan om dakopbouw te realiseren. Braak Bouw gaat graag voor u aan de slag en voldoet aan al uw wensen. Misschien heeft u ideeën maar weet u niet zo goed hoe u dit aan kunt pakken. Braak Bouw kan het gehele bouwplan waarin alle aspecten naar voren komen verzorgen, en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u meer informatie over onze bouwklussen? Neem dan vooral een kijkje op onze website.

Zakelijke bouw in Westbeemster

Braak Bouw is een gedreven bouwbedrijf met veel ervaring op het gebied van utiliteitsbouw. Wilt u een winkel verbouwen, uw kantoorpand vernieuwen of een monumentaal pand renoveren of restaureren? Schakel dan gerust Braak Bouw in. Wij hebben al vele succesvolle projecten op het gebied van zakelijke bouw gerealiseerd in verschillende plaatsen zoals Edam, Purmerend, Marken, Volendam, Haarlem en Amsterdam. Benieuwd? Bekijk onze projecten hier!

Kwaliteit in Westbeemster

Wij zorgen voor een ware beleving en weten perfect wat wij doen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Dit laten we ook zien door met regelmaat cursussen bij te wonen of opleidingen te volgen om alle ins- en outs van de bouw te kennen. Al onze bouwers beschikken over een V.C.A. certificering en gaan alleen samenwerkingen aan met partners die de benodigde kennis en kunde in huis heeft.

Uw bouwbedrijf in Westbeemster

Met de vele ervaring en vakmanschap is Braak Bouw een echt begrip in Westbeemster. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op via 0299 – 681 436 of 06 54 22 68 36.