Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bouwbedrijf regio Purmerend

Bij Braak Bouw b.v., hét ervaren en professionele bouwbedrijf gevestigd in Westbeemster, nabij Purmerend, kunt u terecht voor uw bouwklus. Nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, wij werken aan kleine tot grote projecten in de regio van Hoorn tot Alkmaar en van Amsterdam tot Amstelveen voor zowel particulieren als zakelijke partners.

Particulier en zakelijk

Verbouwen, het vergroten van een woning met een aanbouw of serre, een bedrijfspand laten bouwen óf uw winkel verbouwen, alles is mogelijk. Ook bij complexe projecten, bijvoorbeeld in ziekenhuizen waar de dienstverlening 24/7 draait, kunnen wij u helpen om de verbouw of nieuwbouw plannen uit te voeren. Helder advies, begeleiding en verbouwen, vernieuwen, restaureren en renoveren, wij zijn er graag voor u. Bij ons bent u in goede handen.

Professioneel bouwbedrijf Braak Bouw b.v.

Bij Braak Bouw b.v. zetten wij onze ervaring en vakmanschap in. Een hoge mate van kwaliteit staat voorop. Nauwe contacten met diverse partijen, zoals architecten en leveranciers, zorgen ervoor dat er aan uw wensen en behoeften wordt voldaan. Dit zorgt voor tevredenheid en een succesvol bouwproces. Extra aandacht voor de veiligheid en een goede organisatie van de werkplek is voor ons van groot belang. Wij zijn daarom ook V.C.A. Gecertificeerd. Diverse succesvolle projecten die door ons zijn uitgevoerd, zoals de verbouw van een winkelpand, de uitbreiding van een bedrijfspand, de sanering en uitbreiding van een winkelpand, restauratie van een monumentaal pand en de renovatie van een historisch pand kunt u hier vinden.

Contact met Braak Bouw b.v.

Bent u enthousiast geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! Telefonisch zijn wij te bereiken via 0299 – 681 436 of 06 54 22 68 36. Ook kunt u ons contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.