Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bouwbedrijf Purmerend

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de regio van Purmerend? Voor een zakelijke of particuliere bouwklus? Braak Bouw is een professioneel bouwbedrijf met een strakke planning en flexibel personeel. Wij voeren verschillende soorten opdrachten uit, zoals nieuwbouw, verbouw, aanbouw of restauratie. Wij zijn gevestigd in Westbeemster en werken aan grote en kleine klussen in het hele land.

Particuliere bouwklussen

Bent u van plan om uw woning te vergroten door een aanbouw of opbouw? En zoekt u een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf om deze klus te realiseren? Braak Bouw b.v. helpt u graag met deze klus. Wij ondersteunen u gedurende het gehele project: van idee tot een concreet plan.

Wij adviseren u, kijken samen met u naar alles wat er geregeld moet worden en nemen indien gewenst ook de bouwaanvraag op ons. Er wordt een ontwerp op maat gemaakt, geheel naar uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Daarna gaan wij voor u aan de slag.

Zakelijke bouwklussen

Ook de zakelijke klant weet ons te vinden. In de afgelopen jaren hebben wij veel projecten in de utiliteitsbouw gerealiseerd. Denk hierbij aan nieuwbouw-, verbouw-, en renovatieprojecten. Wij toveren een oud stadspand om tot een gloednieuw kantoor of pakken de binnenkant van het kantoor aan voor een volledige restyle.

Bij Braak Bouw vinden wij transparantie erg belangrijk. Voor de start van het traject lopen wij alles met u door zodat u op de hoogte bent van de planning, de werkzaamheden en de kosten. Zo houden wij het voor u overzichtelijk en kunnen wij zonder tussentijdse onderbrekingen voor u aan de slag.

Zoekt u een bouwbedrijf in de regio Purmerend voor een particuliere of zakelijke klus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij bespreken graag samen uw plannen!