Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bouwbedrijf Middenbeemster

Bent u op zoek naar een ervaren bouwbedrijf in de omgeving Middenbeemster, Purmerend? Braak Bouw is hét ervaren en professionele bouwbedrijf in Noord-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie en helpen particulieren en zakelijke partners met kleine en grote projecten. U kunt bij ons terecht voor bouwklussen in de regio Hoorn tot Alkmaar en Amsterdam tot Amstelveen en alles daar tussenin en ver daarbuiten.

Bij Braak Bouw staat kwaliteit voorop

Wanneer u kiest voor Braak Bouw bent u er zeker van dat u vakmanschap in huis haalt. Het streven naar een hoge mate van kwaliteit en het bijwonen van cursussen voor een nieuwe methode of een nieuw product laat zien dat Braak Bouw de ervaren specialist is op het gebied van verbouw, renovatie en vernieuwing. Daarbij zijn wij aangesloten bij het grootste keurmerk van de bouw in Nederland, BouwGarant. Een keurmerk dat zekerheid biedt!

Met onze V.C.A. certificering zorgen wij voor extra aandacht voor de veiligheid en een gezonde organisatie van de werkplek.

Particulier en zakelijk

Of u nu graag een verbouwing wilt laten plaatsvinden in huis of in een bedrijfspand, uw woning wilt verruimen met een aanbouw of serre, of uw woning geheel wilt laten renoveren, bij Braak Bouw kunt u terecht met al uw plannen! Ook kunnen wij de verbouw of nieuwbouw plannen uitvoeren voor complexere projecten, zoals een dienstverlening die 24 uur per dag en 7 dagen per week draait. Advies, begeleiding, verbouwen, renoveren en vernieuwen: wij staan op al deze fronten voor u klaar.

Meer informatie over projecten die wij hebben uitgevoerd op het gebied van verbouwing, uitbreiding, restauratie en renovatie kunt u hier vinden.

Uw ervaren bouwbedrijf nabij Middenbeemster

Zoekt u een bouwbedrijf die aan uw bouwwensen kan voldoen? Dan is Braak Bouw bij uitstek dé aannemer van de Beemster! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0299 – 681 436 of 06 54 22 68 36 of vul het contactformulier op de website in.