Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bouwbedrijf Beemster

Zoekt u een professioneel bouwbedrijf in de Beemster? Kom dan eens langs bij Braak Bouw. Wij zijn gevestigd in Westbeemster, Noord-Holland. Wij nemen bouwklussen aan voor zakelijke en particuliere klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw-, verbouw- of renovatieklus.

Particuliere bouwklus in de Beemster

Wilt u uw woning vergroten door het plaatsen van een aanbouw of uitbouw? Of meer hoogte in uw woning creëren door een dakopbouw? Met dit soort projecten gaan wij graag voor u aan de slag. Misschien heeft u wel de wens om te verbouwen, maar weet u niet goed wat u wilt. In dat geval kan Braak Bouw het bouwplan voor u verzorgen. Wij denken, in samenwerking met onze architect, met u mee. Nieuwsgierig naar onze afgeronde bouwklussen? Bekijk onze projecten hier.

Zakelijke bouwklus in de Beemster

Een bedrijfspand laten bouwen? Uw winkel laten verbouwen? Of een oud stadspand renoveren tot een nieuw kantoor? Dat kunnen wij voor u realiseren. Braak Bouw voert vele projecten uit voor zakelijke klanten, in de Beemster maar ook in Amsterdam en omstreken. Benieuwd wat wij zoal hebben gerealiseerd? Bekijk dan onze projecten!

Kwaliteit en vakmanschap

Wij weten wat we doen. Onze bouwers zijn goed opgeleid en volgen regelmatig nieuwe cursussen om bij te scholen en nieuwe werkwijzen onder de knie te krijgen. Wij beschikken over alle nodige certificeringen en werken alleen samen met partners die hier ook aan voldoen.

Uw aannemer in de Beemster

Braak Bouw is actief in nieuwbouw, verbouwingen, restauratie- en renovatieprojecten. Wij werken aan zowel grote als kleine bouwopdrachten in de Beemster, maar ook in andere regio’s in Nederland. Wij staan voor professionaliteit en kwaliteit. Bij ons staat de klant op nummer één.

Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Wilt u een oud pand renoveren en omtoveren tot een kantoor? Neem dan vooral contact met ons op!