Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bedrijfspand verbouwen Purmerend

De jarenlange ervaring van Braak Bouw heeft ervoor gezorgd dat wij inmiddels een erkend bouwbedrijf zijn in de regio Noord-Holland, maar ook daarbuiten. Klanten weten ons te vinden voor nieuwbouwklussen in de utiliteitsbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbouwen van een oud pand tot een gloednieuw kantoor.

Onze expertise

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere nieuwbouwprojecten in steden gerealiseerd. Wij hebben goede contacten met gemeenten en kunnen u hierdoor goed en snel van dienst zijn en ondersteunen met het aanvragen van vergunningen. Door onze strakke planning en ons flexibele personeel kunnen wij klussen snel afronden.

Heeft u verbouwplannen maar weet u niet wat u precies zou willen? Wij werken samen met architecten die uw wensen kunnen vertalen naar een bouwplan.

Ons werkgebied

Vanuit onze thuisbasis in de Westbeemster werken wij aan bouwprojecten in Noord-Holland, maar ook ver daarbuiten. Onze klanten komen vanuit heel Nederland, van Hoorn tot Alkmaar en van Amsterdam tot Amstelveen.

Contact

Bent u op zoek naar een professioneel bouwbedrijf die uw bouwplan kan uitvoeren? Wij gaan graag voor u aan de slag. Neem contact met ons op!