Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Bedrijfspand verbouwen Amsterdam

Braak Bouw heeft veel ervaring in het zakelijk bouwen en verbouwen in Amsterdam en heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Wij streven altijd naar een hoge mate van kwaliteit en daarom zorgen wij ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is. Ook maken wij heldere afspraken en zorgen voor een getailleerde planning. Zo loopt uw zakelijke verbouwing geen vertraging op en maakt u geen onnodige kosten.

 

Renovatie in Amsterdam

Wij doen regelmatig projecten in Amsterdam. Amsterdam is een stad waar een zakelijke verbouwing of renovatie vaak enige creativiteit vereist, gezien het gebrek aan ruimte om de panden heen. Wij hebben nu een aantal monumentale panden gerenoveerd in Amsterdam. Het hele proces vanaf de aanvraag van de bouwvergunning tot en met de oplevering moet goed gepland, uitgevoerd en gecontroleerd worden. Zo blijft de historische waarde en uitstraling van de panden behouden. Hier is veel wet- en regelgeving mee gemoeid. Doordat wij goede contacten hebben met de gemeente Amsterdam kunnen wij veel voor u betekenen. Wij zijn op de hoogte van alle regels en procedures en kunnen u hiermee ontlasten. Zo kunnen wij u ondersteunen bij het indienen van een bouwvergunning of bouwaanvraag.

Meerjarenplan

Een zakelijke verbouwing of renovatie in Amsterdam is een grote investering. In veel gevallen is het financieel erg moeilijk of soms zelfs niet haalbaar. Vooral stichtingen krijgen hiermee te maken. Om de verbouwplannen toch mogelijk te maken, stelt Braak Bouw daarom een meerjarenplan op. De kosten worden zo verspreid en tegelijk wordt de kwaliteit van huisvesting toch gewaarborgd. Het is een kwestie van goede afspraken maken en deze ook nakomen!

Helder advies en goede begeleiding

Andere projecten waar Braak Bouw ervaring mee heeft zijn bijvoorbeeld de verbouwing van een winkel, maar ook de nieuwbouw van een productiehal met kantoorruimte in Amsterdam. Hoe groot of klein uw bouwproject ook is, Braak Bouw kan u altijd van een helder advies voorzien en de realisatie van uw plannen naar een goed einde begeleiden. Ook als het gaat om complexe organisaties als ziekenhuizen, zorginstellingen of productiebedrijven.
Door flexibel personeel in te zetten en een strakke planning te hanteren kunnen wij uw verbouw- of nieuwbouwplannen in Amsterdam uitvoeren zonder dat dit de dienstverlening of productie in de weg staat. Wij proberen de bouw zo te realiseren dat uw dienstverlening of productie zonder problemen door kan draaien en de uitvoeringstijd zo kort mogelijk is.

Duurzaam bouwen in Amsterdam

Braak Bouw levert een compleet pakket en zorgt ervoor dat uw zakelijke verbouwing van begin tot eind soepel en naar wens verloopt. Bovendien doen wij dit op een duurzame manier. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw bedrijfsvoering. Wij zijn de juiste partner als het gaat om zakelijke verbouwingen, utiliteitsbouw, renovaties of nieuwbouwprojecten in Amsterdam.

Bouwgarant

Braak Bouw is aangesloten bij BouwGarant, het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Hiermee bent u verzekerd van bouwzekerheid bij zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het keurmerk krijg je niet zomaar: Braak Bouw voldoet aan eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook beschikken wij over de juiste papieren, diploma’s en verzekeringen. Om u deze kwaliteit en zekerheid te blijven garanderen wordt Braak Bouw regelmatig getest. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij ons BouwGarant-keurmerk!

Contact

Wilt u meer informatie over een zakelijke verbouwing, nieuwbouw of renovatie in Amsterdam? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0299 681 436 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.