Bel me terug

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Aannemer Middenbeemster

Wilt u een kleine of grote klus laten uitvoeren door een aannemer in de regio Middenmeer, Noord-Holland? Dan staat bouwbedrijf Braak Bouw graag voor u klaar! Met zakelijke bouwklussen als nieuwbouw-, verbouw-, en renovatieprojecten en particuliere bouwklussen als aanbouw-, opbouw en verbouw zorgt aannemer Braak Bouw ervoor dat er aan al uw wensen wordt voldaan. Nog niet helemaal zeker van uw plannen? Kom gerust eens langs en laat u adviseren door onze experts.

Professioneel bouwbedrijf Braak Bouw

Vanuit onze thuisbasis in Westbeemster, regio Middenbeemster, Purmerend, realiseren wij allerlei projecten in de omgeving Noord-Holland en verder. Van Hoorn tot Alkmaar, Amsterdam tot Haarlem en alles daartussenin. Met onze jarenlange ervaring weten wij exact wat we doen. Regelmatige scholing, goede contacten en samenwerkingen met architecten en andere partijen laten ook zien dat Braak Bouw staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Wij zorgen ervoor dat er gegarandeerd een succesvol project van begin tot eind wordt neergezet. Heeft u advies nodig? Plan een gesprek in met onze vakmannen van Braak Bouw.

Particuliere bouw regio Middenbeemster

Denkt u al jaren over een ruimer huis en wilt u nu écht de stap zetten om een aanbouw of serre te realiseren? Of wilt u liever de hoogte in om de bovenverdieping te verruimen? Braak Bouw heeft diverse mogelijkheden omtrent aanbouw-, dakopbouw-, en verbouw. Door middel van concrete en realistische plannen zorgt aannemer Braak Bouw voor bouwwerk op maat.

Zakelijke bouw regio Middenbeemster

Heeft u een eigen bedrijfspand en is het hard nodig om te verbouwen of te vernieuwen? Braak Bouw is gespecialiseerd in utiliteitsbouw en heeft vele projecten succesvol afgerond. Benieuwd wat het resultaat is? Bekijk dan hier de projecten.

Is renovatie een té grote investering? Braak Bouw stelt een meerjarenplan op om de kosten zo te verspreiden. Met dit plan kunt u genieten van een kwalitatief succesvolle renovatie en blijft de kwaliteit ook gewaarborgd.

Uw aannemer in regio Middenbeemster

Bent u op zoek daar de juiste aannemer voor uw bouwplannen? Of kunt u wel wat advies gebruiken? Braak Bouw helpt u graag uw plannen te vertalen in een bouwproject van ontwerp tot realisatie. Neem gerust contact met ons op via 0299 – 681 436 of 06 54 22 68 36.