Met een dakopbouw wordt er een verdieping op het huis gezet, hierdoor wordt de woning groter. Doordat de woning meer ruimte krijgt voldoet het vaak weer aan de woonwensen van de bewoner en hoeft er niet verhuist te worden.

Diverse soorten dakopbouw

Er zijn diverse mogelijkheden voor een dakopbouw. Zo is het mogelijk om de opbouw in de stijl van het huis te realiseren, kan het juist afwijken van de stijl, de opbouw kan gerealiseerd worden met vlak of schuin dak. Hoe schuin het dak moet worden bepalen wij in samenspraak met u. Braak Bouw kan de dakopbouw voor uw woning realiseren en houdt daarbij rekening met uw wensen. Wij vertalen uw wensen naar concrete plannen en verzorgen de volledige bouw voor u.

Vergunning voor een dakopbouw

Voor een dakopbouw is er altijd een omgevingsvergunning nodig van de gemeente. In de vergunning staat wat u mag laten aanpassen en onder welke voorwaarden. Zo moet de dakopbouw in de omgeving passen en moet er rekening worden gehouden met het woongenot van de buren. Bespreek het initiatief voor een dakopbouw vroegtijdig met uw buren en laat u adviseren door Braak Bouw. Wij maken een bouwtekening en helpen u met het regelen van een vergunning.

Dakopbouw door Braak Bouw laten verzorgen

Braak Bouw staat garant voor kwaliteit en realiseert op professionele wijze de dakopbouw voor u. Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid sluiten aan op het werk dat wij afleveren. Heeft u ideeën en inspiratie opgedaan voor uw dakopbouw? Braak Bouw helpt u graag met concrete plannen en de realisatie hiervan. Kiest u voor Braak Bouw dan kiest u voor vakmanschap.

Wilt u meer weten over dakopbouw en wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 0299 – 681 436 of vul het contactformulier in.