Braak Bouw realiseert diverse soorten verbouwingen, zo ook winkelverbouwingen. Afhankelijk van het type winkel, het winkelpand en uw wensen stellen wij samen met u een plan op. Renovatie en verbouwen zijn geen nieuwe termen voor Braak Bouw en dankzij onze ervaring en vakmanschap kunnen wij een goede verbouwing van de winkel realiseren. 

In korte tijd de winkel verbouwen

Heeft u een pand op het oog of beschikt u al over een winkelpand en voldoet deze niet aan uw wensen? Dan stelt Braak Bouw een bouwplan op waarmee wij de verbouwing van de winkel gaan realiseren. Braak Bouw is uw betrouwbare partner voor uw project. Wij geven helder advies en goede begeleiding bij uw plannen en verbouwing. Bij Braak Bouw begrijpen wij dat het verbouwen van een winkel een speciale discipline vergt en dat de uitvoeringstijd van het verbouwen zo kort mogelijk moet zijn. Met flexibel personeel en een strakke planning kunnen wij in een zo kort mogelijke tijd een totale verbouwing, uitbreiding of restyling realiseren.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Braak Bouw. Bel naar 0299 681 436 of vul het contactformulier in. 

Terug naar overzicht