Wilt u graag verbouwen en daarmee de waarde van uw huis verhogen? Dan is het goed om te kijken wat u gaat verbouwen. Wij hebben voor u uitgezocht welke verbouwingen het meest oplevert.

Wat levert meer geld op bij de verkoop?

Als u al van plan bent om uw huis te gaan verkopen, zorg dan dat alle scheurtjes, loszittende tegels, slecht geverfde onderdelen, kapotte ruitjes en ontbrekende plinten zijn gemaakt. De kopers zullen hier op letten omdat het de prijs iets naar beneden kan dwingen. Een nieuwe cv-ketel of ruiten met dubbel glas kunnen ervoor zorgen dat de prijs omhooggaat. Vervang en repareer daarom alles wat oud of defect is, u heeft hier alleen maar profijt van.

Leveren grote verbouwingen meer op?

Jazeker, elke vierkante meter die u extra toevoegt aan uw woning zorgt ervoor dat de waarde van uw huis stijgt. Een volledige nieuwe verdieping of een nieuw dakkapel dat veel licht doorlaat en ook ruimte geeft zijn voorbeelden van grote en goede investeringen. Aanpassingen in de woonkamer zoals de kamer wat verlengen, zijn ook verbouwingen die iets meer waarde geven.

Des te meer ruimte er bij komt des te hoger de waarde van uw huis wordt.

Wilt u graag uw huis verbouwen en heeft u daar hulp bij nodig? Wij van Braak Bouw helpen u graag! Neem dan contact met ons op door gebruik te maken van het contactformulier of bel naar 0299 681 436.

Terug naar overzicht