Overweegt u om een aanbouw aan uw huis te laten plaatsen, maar bent u benieuwd of het uiteindelijk het geld wel waard is? Wij geven u hieronder enkele voordelen van een aanbouw aan uw huis:

1.    U vergroot uw woonruimte

Door een aanbouw te laten plaatsen kunt u groter wonen, zonder te hoeven verhuizen. Is er een kindje op komst, of wilt u uw huis uitbreiden met een hobbyruimte? Een aanbouw kan de oplossing zijn! Een aanbouw zorgt niet alleen voor een groter woonoppervlak, maar bijvoorbeeld ook voor meer vrijheid wat betreft uw inrichting. 

2.    U verhoogt de waarde van uw huis

Een aanbouw is geen weggegooid geld. U krijgt wellicht niet het hele bedrag dat u ervoor heeft uitgegeven terug, maar het vergroten van uw woonruimte maakt uw huis wel aantrekkelijker voor eventuele toekomstige kopers. Daarnaast vergroot het uw woongenot. Met andere woorden: een aanbouw is investering in uw woning en mocht u deze later willen verkopen, dan zorgt dat voor een sterkere verkooppositie. 
 

3.    Er komt meer natuurlijk licht binnen

Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een serre, een aanbouw met openslaande deuren of een dakopbouw, dan komt er veel meer natuurlijk licht binnen. Daglicht levert enerzijds een bijdrage aan de gezondheid, maar het kan onder andere ook zorgen voor een besparing op de energiekosten voor kunstverlichting.

Bent u benieuwd of een aanbouw in uw geval een gunstige investering is? Braak Bouw adviseert u graag! U kunt ons bereiken via 0299 681 436 of vul ons contactformulier in. 

Terug naar overzicht