Veel woningen en panden hebben geen (goede) vloerisolatie. Dit is erg zonde omdat er vele voordelen verbonden zijn aan een geïsoleerde vloer. Er zijn verschillende manieren van isoleren mogelijk, met ieder zijn eigen voordeel. Op een bovenverdieping werkt een geïsoleerde vloer geluiddempend voor de verdieping eronder. Een ander voordeel van isolatie is  dat er meer warmte binnen de ruimte blijft waardoor de vloer warmer aanvoelt en er op de stookkosten bespaard gaat worden. In veel gevallen wordt de vloer op termijn terugverdiend aan de besparing op stroomkosten.

Verschillende soorten vloerisolatie

Voor iedere vloer is er een manier van isoleren die het meest geschikt is. Braak Bouw kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van veelvoorkomende soorten vloerisolatie.

-Steenwol
-Glaswol
-EPS, staat beter bekend als piepschuim
-XPS, een beter isolerende vorm van EPS
-PIR
-Thermokussens, een soort van isolatiefolie

Voordelen

Vloerverwarming heeft diverse voordelen, wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

-Op warme dagen blijft het langer koel in huis
-
De vloer kan tot wel 4˚C warmer worden
- Minder vocht in het huis vanuit de kruipruimte
-Bespaar op uw stookkosten
-Warmere vloer
-Maakt het huis groener en daarmee zuiniger
-Dempt geluid
-Beschermt houten vloeren tegen vocht

Vloerisolatie voor uw huis of pand

Een geïsoleerde vloer levert u veel voordelen op, mits het goed aangelegd is. Bij Braak Bouw bent u verzekerd van goed werk met een duidelijke planning. Daarnaast maken wij duidelijke afspraken over de prijzen en verzekeringen. Braak Bouw levert snel en deskundig werk voor een eerlijke prijs.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over vloerisolaties? Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel naar 0299- 681 436 of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht