Braak Bouw b.v. heeft veel ervaring met verbouwingen van winkelpanden. Wij zorgen ervoor dat het pand voldoet aan eisen die gebruikelijk zijn bij een winkelpand. Braak Bouw zorgt ervoor dat het pand gereed wordt gemaakt voor het winkelend publiek. Wij hebben al diverse renovaties uitgevoerd in stadskernen en centra.

Pand klaarmaken voor winkelend publiek

Heeft een pand een bestemming tot winkelpand, maar voldoet deze nog niet aan de wensen en eisen? Dan zorgt Braak Bouw ervoor dat dit wordt gerealiseerd. Door de contacten die wij hebben met gemeenten is er veel mogelijk en met onze ervaring kunnen wij zorgen voor glashelder advies en goede begeleiding bij het realiseren van de wensen. Hierbij houden wij rekening met monumentale eigenschappen van het pand.

Moet het huidige winkelpand worden verbouwd, dan kan dat natuurlijk ook. In dit geval gaan we ervan uit dat u de winkel draaiende wilt houden en dat is geen probleem voor ons. De uitvoeringstijd dient zo kort mogelijk te zijn in dit soort gevallen van verbouwingen. Door middel van ons flexibele personeel kunnen wij een strakke planning hanteren, waarmee wij de verbouwing in een korte tijd kunnen realiseren.

Wilt u uw pand laten verbouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 0299 681 436.

Terug naar overzicht