Braak Bouw is gespecialiseerd op het gebied van timmerwerk. Van het timmeren van veranda’s, dakkapellen of het renoveren van kozijnen: Braak Bouw kan het allemaal realiseren. Dit doen wij voor diverse soorten woningen: rijtjeshuizen, oude boerderijen, nieuwe appartementen of een historisch pand. Al onze timmerwerken maken wij op maat. Hierbij kunt u denken aan vloeren en wanden, maar ook aan de aftimmering van complete ruimtes. Bij Braak Bouw zit u goed voor functionele, mooie en veilige timmerwerken voor verbouwingen, renovaties of nieuwbouw.

Betrouwbaar en veilig werken

Braak Bouw is aangesloten bij BouwGarant. Dit is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Braak Bouw voldoet aan de eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast beschikken wij over de juiste papieren, verzekeringen en diploma’s en hebben wij het BouwGarant keurmerk gekregen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat het timmerwerk dat bij u wordt verricht veilig en goed gebeurt.

Bouwbedrijf nodig?

Heeft u een bouwbedrijf nodig voor uw timmerwerken? Wij helpen u graag met het realiseren van uw wens. Wilt u graag uw woning uitbreiden met een aanbouw? Of krijgt een kamer in huis een andere bestemming en moet deze daarom worden verbouwd? Braak Bouw zorgt ervoor dat uw huis weer voldoet aan uw eisen. Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor timmerwerken en interieurbetimmering? Neem dan contact met ons op, bel naar 0299 – 681 436 of vul hier ons contactformulier in.

Terug naar overzicht