Wilt u in een korte tijd een groter woonoppervlak bemachtigen? Dan is de aanbouw van een serre voor u de oplossing. Serres zijn te verkrijgen in diverse modellen, er zit dus altijd aan model bij dat aansluit bij uw woning, persoonlijke smaak en voorkeur.

Materiaal

Een serre kan gemaakt zijn van hout, aluminium en kunststof. Hout is het klassieke materiaal voor serres en zorgt ook voor een klassieke uitstraling. Het hout vergt wel het nodige onderhoud. Voorheen werden serres gemaakt van tropisch hardhout, maar tegenwoordig zijn er keurmerken die garanderen dat het hout op verantwoorde wijze geproduceerd is. Enkele van deze keurmerken zijn het FSC-keurmerk en het Keurhout-logo.

Een serre van aluminium is duurzamer en onderhoudsarmer dan een houten serre. De isolatiewaarde van een aluminium serre ligt wel lager. Meestal wordt het aluminium gecoat, het voordeel hiervan is dat het een hoge kwaliteit garandeert en verven onnodig maakt.

Kunststof serres zijn gemaakt van PVC en zijn onderhoudsarm, duurzaam en in elke denkbare kleur leverbaar. Kunststof isoleert zeer goed en met het VKR-keurmerk heeft u garantie voor een goede kwaliteit van het framewerk.

Serre laten bouwen

Een serre zorgt voor meer leefruimte in uw woning. Daarnaast heeft u dankzij de serre meer lichtinval en kunt u de tuin bij de woning betrekken. Het aanbouwen van een serre is geen kleine klus en kan voor overlast zorgen. Braak Bouw werkt altijd zo net en snel mogelijk, zodat u zo min mogelijk last ervaart. In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het aanbouwen van de serre. Mocht uw serre van een grote omvang zijn dat heeft u een gemeentelijke vergunning nodig. Braak Bouw ondersteunt u graag bij het aanvragen van de vergunning.

Wilt u een serre laten aanbouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkehden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 0229 681 436.

Terug naar overzicht