Braak Bouw heeft veel ervaring met diverse renovatieprojecten. Een renovatie is een grote investering, maar als je afspraken maakt en deze nakomt, loopt een renovatieproject zoals deze moet lopen. Renovatie is het herstellen of moderniseren van een bestaande woning of pand. Elke woning kan worden gerenoveerd. Vaak worden monumentale panden gerenoveerd, maar renoveren kan natuurlijk ook bij oude woningen, grachtenpanden en boerderijen.

Voordelen van renoveren

Een renovatie heeft veel voordelen. Met een renovatie wordt uw huis vernieuwd. Door de vernieuwing stijgt de waarde van de woning en krijgt het een moderne uitstraling. Een renovatie kan ook bijdragen aan de besparing van energie. Zo kan ervoor gezorgd worden dat de energiekosten van uw woning worden verminderd.

Overzicht renovatie huis

Als u uw woning wilt laten renoveren is het belangrijk om een duidelijk overzicht te maken. In uw overzicht kunt u opnemen welke renovaties u aan uw woning wilt laten uitvoeren en welke niet. Ook is het belangrijk om realistisch naar de kosten te kijken. Voor het renoveren van uw woning moet er eerst een bouwvergunning worden aangevraagd. Zodra dit is geregeld kan er begonnen worden met de renovatie. Braak Bouw zorgt er bij uw renovatie voor dat al uw ideeën en wensen zo goed mogelijk worden uitgevoerd.

Op het gebied van renovatie kunt u Braak Bouw onder andere inschakelen voor:
• Gevelrenovatie
• Balkonrenovatie
• Renovatie monumentaal pand
• Schoorsteenrenovatie
• Keukenrenovatie
• Traprenovatie

Bent u benieuwd wat Braak Bouw voor u kan betekenen? Wij geven u graag advies. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, of telefonisch via 0299 681 436.

Terug naar overzicht