Met het opbouwen van een huis wordt bedoeld dat er een verdieping op een huis wordt geplaatst. De meeste mensen doen dit om extra ruimte in de woning te creëren. Braak Bouw heeft een goede reputatie en veel ervaring als het gaat om opbouwen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap zijn kernwaarden die passen bij het werk dat wij afleveren. Het contact dat wij met diverse architecten onderhouden zorgt ervoor dat uw wensen perfect worden vertaald naar een passend bouwplan.

Dakopbouw

Een dakopbouw is dus eigenlijk een nieuwe verdieping op uw huis. Met deze nieuwe verdieping kunnen extra kamers gerealiseerd worden, waardoor u waarschijnlijk niet hoeft te verhuizen. Dit is niet het enige voordeel van een dakopbouw, er komt namelijk automatisch meer natuurlijk lichtval in uw woning. Dit is gunstig voor de gezondheid en kan energiekosten besparen. Wij kunnen veel voor u betekenen, vooral door het contact met de gemeenten. Heeft u zelf uw ideeën al uitgewerkt naar een concreet plan en bent u benieuwd naar de kosten van een dakopbouw? Dan maken wij graag een heldere prijsopgave voor u.

Bent u geïnteresseerd in een dakopbouw voor uw woning en heeft u vragen over de uitvoering? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 681 436 voor meer informatie en een advies.

Terug naar overzicht