Heeft u een zolder die in principe niet gebruikt wordt? U kunt deze ruimte goed benutten door er een slaapkamer van te maken. Denkt u dat er geen ruimte is voor een slaapkamer? Wij raden u aan om ruimte te creëren door middel van een verbouwing en plaatsing van een dakkapel.

Dakkapel

De zolder heeft vaak een schuin dak en dat is qua inrichting niet altijd even handig. Waarschijnlijk denkt u dat het niet mogelijk is om hier een slaapkamer te realiseren, maar door het plaatsen van een dakkapel ontstaat er meer ruimte die goed benut kan worden. Ook zorgt een dakkapel voor meer licht en uitzicht naar buiten toe. En doordat de ramen goed wijd open kunnen, kan de kamer goed geventileerd worden. Met behulp van een dakkapel verandert uw zolder in een extra kamer en dit voegt meerwaarde toe aan uw huis.

Wanneer u kiest voor een dakkapel van kunststof komen er, naast de huidige voordelen, nog meer voordelen bij. Een dakkapel van kunststof is onderhoudsarm en is gemakkelijk te reinigen. Kunststof houdt warmte beter binnen en de kou buiten, hiermee bespaart u op uw energiekosten. Naast de warmte-isolerende werking is kunststof ook geluidsisolerend en kunt u hierdoor in alle rust uitslapen in het weekend. Ook is kunststof een milieuvriendelijke stof, dat volledig recyclebaar is. De verbouwing hoeft niet lang te duren: de meeste dakkapellen zijn met een dag geplaatst.

Wilt u van uw zolder een slaapkamer maken?

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat over dakkapellen en het is begrijpelijk als u door de bomen het bos niet meer ziet. Braak Bouw staat klaar om u te helpen bij het maken van deze keuze en om u te begeleiden tijdens dit proces. Neem voor meer informatie contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0299 – 681 436.

Terug naar overzicht