Of het nu een aanbouw, een uitbouw of een renovatie betreft: bij de verbouwing van uw huis is het belangrijk om eerst de huidige situatie en het gewenste resultaat in kaart te brengen. Braak Bouw zet daarom voor aanvang van het bouwproject de situatie en de wensen samen met u op een rij. Wanneer het bouwplan voor bijvoorbeeld uw serre, overkapping of dakkapel is gemaakt zullen onze ervaren vakmensen het project verder tot uitvoering brengen. U kunt voor zowel grote als kleine verbouwingsprojecten bij ons terecht. Kleine projecten kunnen wij ook zonder tekening voor u uitvoeren. 

Van schets tot verbouwing van uw huis

Heeft u wel ideeën, maar nog geen duidelijk resultaat voor ogen? Dan denkt Braak Bouw graag met u mee! Wij bespreken de mogelijkheden en de wensen met u en vertalen deze naar een plan waar vanuit wij direct voor u aan de slag kunnen. Wij werken met de beste materialen en onze vakmensen worden met regelmaat opgeleid. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een resultaat dat uw verwachting overstijgt!  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de verbouwing van uw huis? Wij geven u graag advies. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier, of telefonisch via 0299 681 436.  

Terug naar overzicht