Het vinden van een goede aannemer kan lastig zijn, zeker nu de economie zo goed gaat. Er zijn veel klussen en de meeste aannemers hebben het druk. Wanneer u een aannemer nodig heeft, gaat het vaak om een grotere klus waar u veel geld in investeert. Het is belangrijk dat dit goed wordt uitgevoerd.

Om wat voor klus gaat het?

U zult waarschijnlijk begrijpen dat u een aannemer op maat nodig heeft. Is de klus complex en lastig? U wilt natuurlijk zeker weten dat het goed gaat. Bij een grotere en complexere klus is het slim om op zoek te gaan naar een bouwbedrijf die de klus aankan. Een kleinere aannemer zal een grote klus misschien niet aankunnen en zich erop verkijken. Is het een kleinere klus? Dan is het niet nodig om een groot bouwbedrijf in te huren. Een kleiner bouwbedrijf of een ZZP’er kan deze klus hoogstwaarschijnlijk prima aan.

Ga op zoek naar referenties

Een aannemer zal zichzelf proberen te verkopen. Een mooi praatje van de aannemer zegt u inhoudelijk niks betrouwbaars. Referenties zijn echter een stuk betrouwbaarder. Oude klanten kunnen u vertellen hoe het bouwproces hen beviel. Denk hierbij aan vragen zoals: wat voor werktijden hanteert de aannemer en of hij zich aan de afspraken houdt.

Uw gevoel

Het gevoel dat u krijgt, zegt vaak genoeg. Klikt het met de aannemer? Is hij op tijd met zaken als het opsturen van de factuur? Stuurt hij deze te laat op? Dan zegt dit waarschijnlijk al genoeg over hoe het proces verder zal lopen.

Contact

Wij kunnen u verzekeren dat u bij ons in goede handen bent. Braak Bouw beschikt over jarenlange ervaring en helpt u graag bij uw klussen. Voor meer informatie of een vrijblijvende aanvraag kunt u gebruik maken van ons contactformulier of bel naar 0299 – 681 436.

Terug naar overzicht