Heeft u voegen die loslaten of scheuren in uw gevel? Dan is uw huis niet meer beschermd tegen de regen en vorst. Hierdoor kan vocht uw huis binnendringen waardoor de schade erger wordt. U kunt dit voorkomen met een gevelrenovatie. Gevels kunnen bij ons zowel zakelijk als particulier gerenoveerd worden. 

Naast gevelrenovatie kunt u Braakbouw ook inschakelen voor:

  • Balkonrenovatie
  • Renovatie monumentaal pand
  • Schoorsteenrenovatie
  • Keukenrenovatie
  • Traprenovatie

Braakbouw inzetten betekent vakmanschap in huis halen. Ons vakmanschap is terug te vinden in het maken van heldere afspraken, het gebruiken van de beste materialen en het uitwerken van een gedetailleerde planning.

Daarnaast is Braakbouw VCA gecertificeerd. Deze certificering staat voor extra veiligheid en een goede organisatie van de werkplek. Geheel in het belang van een goede kwaliteit en in het belang van de werknemers.

Ook is Braakbouw aangesloten bij BouwGarant, het grootste bouwkeurmerk van Nederland. U bent bij ons dus verzekerd van bouwzekerheid. Wij voldoen aan de eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Bovendien beschikken wij over de juiste papieren, diploma’s en verzekeringen.

Wilt u uw gevel laten renoveren en bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, of telefonisch via 0299 681 436.

Terug naar overzicht