Het fijne aan een koophuis is dat u het helemaal eigen kunt maken. Om de woning volledig te laten voldoen aan uw wooneisen kunt u het verbouwen. Braak Bouw kan u helpen om uw woonwensen werkelijkheid maken. Wanneer u van plan bent om te verbouwen zijn er eindeloze mogelijkheden. Wij zetten de meest voorkomende verbouwingen op een rijtje.

De keuken

Een verbouwing aan uw keuken hoeft niet direct een nieuwe keuken te betekenen. Door de keuken te renoveren verandert uitstraling en daarmee ook de beleving. Is uw keuken verouderd of bent u simpelweg toe aan een frisse nieuwe keuken? Dan kunt u deze gemakkelijk en snel verbouwen. Zo kunt u de keuken vergroten door er een muur uit te breken, maar ook een uitbouw kan het plezier van uw keuken vergroten. Geen zin in een grote verbouwing? Vervang alleen de keukenkastjes, het aanrechtblad en/of de tegels. Zo lijkt de keuken helemaal nieuw, maar heeft u daar minimaal werk aan gehad.

De badkamer

Heeft u een huis gekocht maar voldoet de badkamer niet helemaal aan uw wensen? Dan kunt u deze verbouwen. Veel mensen kiezen hiervoor, omdat zij veel waarde hechten aan de badkamer. De badkamer is een belangrijke plek in huis. Het is een ruimte waarin u lekker kunt ontspannen. Maak de badkamer groter met een aanbouw of door een muur te verzetten. Of kies voor een volledig nieuwe badkamer die alles bevat wat u in gedachten had.

Een aanbouw

Met een aanbouw kunt u alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een garage, serre, een keukenuitbreiding of een erker. Door een aanbouw te plaatsen, creëert u simpelweg meer ruimte en vergroot u uw woning. Naast meer woongenot kan dit ook zorgen voor waardevermeerdering van uw woning.

Dakkapel

Een dakkapel kan positief bijdragen aan de lichtinval. Door een dakkapel te plaatsen breidt u de oppervlakte van een kamer op de bovenverdieping uit. Hierdoor kunt u van de zolder een slaapkamer maken of een kantoorruimte. Een dakkapel kan de waarde van uw woning verhogen.

Contact

Heeft u een verbouwing op de planning staan? Wij helpen u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op over alle mogelijkheden. Bel naar 0299 – 681 436 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht