Braak Bouw B.V. heeft het keurmerk van BouwGarant, maar wat houdt dit keurmerk precies in?
BouwGarant is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Met het BouwGarant keurmerk heeft u optimale zekerheid bij uw bouw, verbouw- of renovatieproject.

Diploma’s & verzekeringen

Iedereen kan zich benoemen als aannemer, maar met de juiste papieren, diploma’s en verzekeringen ben je pas een BouwGarant-aannemer. Dat betekent dat wanneer u een BouwGarant-aannemer inschakelt, u verzekert bent van een aannemer die alle zaken goed op orde heeft.

Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen

Een bouwbedrijf moet aan verschillende kwaliteitseisen voldoen om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen. Braak Bouw B.V. voldoet aan al deze kwaliteitseisen. Bij deze eisen behoort bijvoorbeeld de werkwijze bij oplevering. Aannemers met het BouwGarant-keurmerk worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Hierdoor wordt de kwaliteit bewaakt en blijft deze up-to-date.

Aantoonbare ervaring

Als BouwGarant-aannemer moet je minimaal 2 jaar actief zijn als aannemingsbedrijf en onder de activiteit ‘hoofdaannemingsbedrijf in de bouwnijverheid’ ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Dit is om aan te tonen dat je als aannemer ervaren bent in de bouw.

Duidelijke afspraken

Een BouwGarant-aannemer zorgt voor duidelijke afspraken op papier, vanaf de offerte tot het hele traject van oplevering. U komt hierdoor nooit voor onaangename verrassingen te staan. Met het BouwGarant-keurmerk kunnen kwaliteitsgerichte aannemers zich positief onderscheiden van andere aannemers.

Bij Braak Bouw bent u verzekerd van vakmanschap en zekerheid als het om bouwprojecten gaat. Wilt u meer weten over BouwGarant of Braak Bouw? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 681 436.

 

Terug naar overzicht