Boeidelen van uw huis of schuur die slecht of doorgerot zijn, moeten worden vervangen. Bij Braak Bouw bent u aan het juiste adres om uw boeidelen en dakranden te vervangen. Boeidelen gaan in de meeste gevallen niet zomaar rotten. Dit komt vaak door lekkage van het dak, de dakgoot die lek is of de dakrand afwerking. Een boeideel komt dagelijks in aanraking met vocht en weersomstandigheden, waardoor het veel onderhoud nodig heeft. Bij achterstallig onderhoud moeten de boeidelen worden vervangen.

Boeidelen met een lange levensduur

Braak Bouw zorgt ervoor dat uw boeidelen worden vervangen en uw huis weer een mooie uitstraling krijgt. Het vervangen van boeidelen kan worden gedaan met meranti hardhout. Dit is een erg sterk soort hout en heeft een lange levensduur. Daarnaast kunnen boeidelen ook met andere materialen worden vervangen, zoals zink. De prijs per boeideel is afhankelijk van het materiaal en de afmeting.

Boeidelen worden aan de dakrand of als afwerking van de dakgoot gemonteerd. Het is de opstaande rand van de dakgoot. Hiermee wordt het dak beschermd tegen alle weersomstandigheden. De boeidelen zijn volledig op maat te maken voor allerlei type woningen. Daarnaast is het ook mogelijk om boeidelen op een overkappig, garage, uitbouw of thuishuis te plaatsen.

Wilt u meer weten over het vervangen van boeidelen of dakranden? Bel dan naar 0299 681 436 of vul het contactformulier in.

Terug naar overzicht