Het is van groot belang voor uw bedrijf dat medewerkers en bezoekers zich prettig voelen. Het bedrijfspand is tenslotte een tweede thuisbasis. Daarnaast wilt u als bedrijf ook iets uitstralen. Dat is een goede reden om te starten met een bedrijfsrenovatie of verbouwing.

Duurzaamheid

Bij een renovatie is duurzaamheid en flexibiliteit belangrijk. Naast dat u een goed voorbeeld wilt geven, worden er ook energiekosten bespaart. Flexibiliteit is belangrijk omdat uw gebouw zich moet kunnen aanpassen aan de groei van uw bedrijf en ook de nodige eisen in de toekomst.

Het renovatieproces

Bij Braak Bouw wordt er helder gecommuniceerd en wordt u continue betrokken bij het renovatieproces. U kunt adviezen aangeven omrent normen, wat u graag wilt of juist helemaal niet wilt zien. Wij begrijpen dat u het bedrijf tijdens het renovatieproces wilt blijven gebruiken en dat overlast beperkt moet blijven.  
Wij hebben veel ervaring met de uitvoering van renovatieprojecten waarbij het gebouw tijdens de renovatie wordt gebruikt. We maken gebruik van een goede voorbereiding en een slimme logistiek. Het scheelt veel tijd en ruimte op de bouwplaats.

Het resultaat

  • Duurzaam en van hoge kwaliteit
  • Een perfect visitekaartje
  • Minimale overlast
  • Behouden planning
Terug naar overzicht