Is uw bedrijfspand aan een verbouwing toe of gaat het bedrijf settelen in een nieuw gebouw maar voldoet deze niet helemaal aan uw wensen? Een gebouw verbouwen kan de uitstraling verfrissen of meer ruimte creëren. Soms beschikt een pand over een ideale locatie die u niet wilt opgeven, een verbouwing is dan de perfecte oplossing. Braak Bouw bestaat uit een vakkundig team dat u graag adviseert en door het verbouwingsproject heen leidt. Wij vertellen u alvast waar u op moet letten bij het verbouwen van een bedrijfspand.

Een gepaste voorbereiding

Wij begrijpen dat u het bedrijfspand zo lang mogelijk wil blijven gebruiken tijdens de verbouwing of na de verbouwing zo snel mogelijk wil betrekken. Wij van Braak Bouw proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Let wel: gehaast werken kan leiden tot de verkeerde keuzes en vertraagt het proces alsnog. Om de verbouwing zo goed mogelijk voor te bereiden willen wij u graag helpen bij keuzes over materialen en het plan. Hiermee worden vaak al meerdere problemen voorkomen.

Denk aan de lange termijn

Als u uw bedrijfspand laat verbouwen is het efficiënt om te focussen op de lange termijn. Wanneer men start met een verbouwing, kiest men vaak voor de voordeligste opties. Wij adviseren om voor duurzame materialen te kiezen. Dit kan duurder uitpakken maar wanneer u de juiste materialen kiest, zijn de onderhoudskosten voor een lange periode laag.

Maak het project af

Een verbouwing heeft vaak een grote impact op uw bedrijf. De verbouwing brengt ongemakken en overlast met zich mee. Om dit te beperken adviseren wij om uw aandacht volledig op de verbouwing te focussen. Hierdoor is de verbouwing sneller afgerond en kunnen dagelijkse werkzaamheden in het gebouw weer snel voortgezet worden.

Is het bedrijfspand toe aan een verbouwing? Braak Bouw adviseert u graag over alle mogelijkheden en uw opties. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 – 681 436.

Terug naar overzicht