Is uw bedrijf toe aan wat aanpassingen of aan een verbouwing? Van binnen of van buiten? Braak Bouw kan het voor u realiseren! Wij regelen uw verbouwing of uitbreiding op professionele wijze en volledig naar uw wens.

Communicatie & advies

Bij het verbouwen of uitbreiden van een bedrijfspand komt veel kijken. Daarom is goede communicatie essentieel voor de verbouwing of uitbreiding van uw bedrijfspand. Duidelijkheid geeft zekerheid. Bij Braak Bouw houden wij van duidelijke en goede communicatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de verbouwing van uw bedrijfspand. Voor de verbouwing of uitbreiding gaan wij eerst met u om tafel om alle wensen en de situatie te bespreken. Vervolgens stellen wij een offerte opstellen voor u. Braak Bouw maakt voorafgaand de bouw duidelijke afspraken met u. Samen met u stemmen we de planning af en we zijn open over de werkzaamheden. 

Ontwerp

Voordat de verbouwing kan beginnen, starten wij met het maken van een ontwerp. Uw wensen staan hierbij uiteraard voorop. U kunt uiteraard ook uw eigen ontwerp voorleggen of samen met ons het ontwerp aanscherpen. Wij zullen duidelijk met u bespreken wat haalbaar is en wat niet.

Vergunning

Wanneer er een vergunning nodig is, verzorgen wij die voor u. U heeft er dus vrijwel geen omkijken naar en hoeft zich geen zorgen te maken over wat er aangeleverd moet worden. Wij zullen tijdig aangeven welke informatie wij van u nodig hebben.

Bouw

Wanneer de verbouwing of uitbreiding begint houden wij u op de hoogte van hoe de bouw verloopt. Ook wanneer er wat aangepast wordt of als er onverwachte omstandigheden plaatsvinden zullen wij dit gelijk aan u terugkoppelen en met u in gesprek gaan hoe we dit gaan oplossen. Verder maken wij duidelijk afspraken over hoe de bouw gaat verlopen en waar we uw hulp misschien bij nodig hebben.

Kwaliteit

Bij Braak Bouw staat kwaliteit altijd voorop en werken we met de beste materialen. Wij werken altijd zorgvuldig, om wel project het ook gaat.

Onderhoud en nazorg

Natuurlijk moet een bedrijfspand goed onderhouden worden, voor het onderhoud en nazorg van de uitbreiding of verbouwing van het bedrijfspand kunt u ook altijd terecht bij Braak Bouw.

Wilt u meer weten over het uitbreiden of verbouwen van een bedrijfspand? Neem dan contact met ons op via 0299 681 436 of vul het contactformulier  in.

Terug naar overzicht