‘Kwaliteit, omdat we van ons vak houden’

Braak Bouw b.v. inzetten betekent vakmanschap in huis halen. Wij streven naar een hoge mate van kwaliteit en volgen regelmatig opfris- of bijscholingscursussen voor een nieuw product of een speciale methode. Onze kwaliteit is ook terug te vinden in het maken van heldere afspraken, het gebruiken van de beste materialen en het uitwerken van een gedetailleerde planning. Voorkom zo een onnodige vertraging en kostenoverschrijding. Wij werken samen met professionele onderaannemers, leveranciers en architecten die hun vak goed verstaan.

V.C.A. certificering

Wij zijn V.C.A. gecertificeerd, wat staat voor extra aandacht voor de veiligheid en een goede organisatie van de werkplek. Geheel in het belang van de werknemers en in het belang van een goede kwaliteit.

BouwGarant

Braak Bouw is aangesloten bij BouwGarant, hierdoor bent u verzekerd van bouwzekerheid. BouwGarant is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het keurmerk krijg je niet zomaar: Braak Bouw voldoet aan eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast beschikken wij over de juiste papieren, diploma’s en verzekeringen. Om u deze kwaliteit en zekerheid te blijven garanderen wordt Braak Bouw regelmatig getest. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij ons BouwGarant-keurmerk!